Expositie Museumkerk Eben Haëzer in Wierum

Exposeren in de museumkerk in Wierum van 2 – 30 juli 2022 op zaterdag en zondag van 13-17 uur

De werken heb ik afgelopen woensdag opgehangen samen met Jacob Bijlsma. We werkten rustig samen en waren het meestal snel eens over hoogte en plek. Het hielp dat ik eerder een plattegrond had gemaakt van de kerk en bedacht had waar welk werk zou komen.

Vrijdag heb ik de teksten bij de foto’s geplakt en het reactieboek gemaakt. Ook heb ik die dag flink reclame gemaakt voor mijn expositie bij het zeehondencentrum in Pieterburen. Hopelijk levert het nog wat bezoekers op. De documentaire van Catbirdsproductions uit Montreal, waarvoor ik vrijdag uitgebreid geïnterviewd en gefilmd werd, zal wel te laat zijn voor deze expositie, maar het was niettemin leuk om te zien hoe ze filmend te werk gingen en geïnteresseerd waren in mijn verhaal over plastic.

Ook Swanny Beukema van da’s ja goud, het mooie UITmagazine van het Hogeland en de Eemsdelta kwam langs. Misschien dat zij nog wat reclame maakt. Het Hogeland is tenslotte vlakbij, dankzij de sluizen bij Lauwersoog.

Straks gaat het bord naar buiten, het hek open, plaats ik voetstapjes naar de kerkdeur en dan bent u welkom. De toegang is gratis.